Финалът на Palm House, Коледа в Кю 2019 г. - Авторско

...
Финалът на Palm House, Коледа в Кю 2019 г. - Авторско
Коментари Харесай

Празнични гори и сезонни саундтраци: най-добрите коледни градини в Европа от Лондон до Мадрид

 Финал на The Palm House, Коледа в Кю 2019 година Финалът на Palm House, Коледа в Кю 2019 година - Авторско право Jeff Eden, RBG Kew От Анджела Саймънс Публикувано на 18/11/2023 - 08:00 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Искате ли да се заредите с коледния дух? Отидете на тези празнични светлинни шоута.

РЕКЛАМА

Декември е тъкмо зад ъгъла и градовете в Европа стартират да блестят с празнична декорация.

От Ковънт Гардън до Айфеловата кула, емблематичните туристически атракции получават искра, който притегля големи тълпи. Но какво ще стане, в случай че желаете да насочите коледния дух без лудостта?

Насочете се към тези спокойни паркове и ботанически градини за вълшебен светлинни пътеки и празнични съоръжения.

Лондон: Разходете се из празнични гори в Kew Gardens

От Carnaby Street до Winter Wonderland е цялостен с гости, търсещи грандиозни светлини и празненства. Но пътувайте малко отвън центъра на града и ще откриете очарователна експозиция, която е по-скоро „ Тиха нощ “, в сравнение с „ Приказката на Ню Йорк “.

Всяка година Коледа в Кю преобразява Кралския ботанически парк в югозападен Лондон Градините се трансформират в желан пейзаж от мигащи гори и съоръжения.

Тазгодишното ревю беше намерено на 15 ноември, разкривайки осветени от свещи алеи, зрелищни фонтани и цветни прожекции с екологично обръщение. 3-километровата пътека е без пластмаса за еднократна приложимост и по-голямата част от светлините са енергийно ефикасни светодиоди.

Не забравяйте да останете гладни - и жадни - защото пътеката е осеяна с щандове за храна, предлагащи изкусителни лакомства като йоркширски пудинг и пайове с кайма, както и питейни заведения, предлагащи греяно вино и парещ шоколад. Има даже огнище за печене на маршмелоу и дребен панаир за дребните.

Коледа в Kew продължава до 7 януари 2024 година

Париж: Изгубете се в блестяща тропическа джунгла в Jardin des Plantes

Светлини, осветяващи Шанз Елизе, пързаляне с кънки в градината Тюйлери, празнични витрини на Avenue Montaigne: е мечтателно през декември. Но нищо не е толкоз спиращо дъха от Фестивала на светлините на Jardin des Plantes.

Тазгодишната светлинна разходка се открива на 22 ноември и ще включва великански осветени статуи, които отдават респект на джунглите на Азия, Океания, Южна Америка и Африка. Разходете се из светещи тропически гори, с цел да се отървете от зимното време и позирайте до великански буболечки, цветя и даже някои анимирани експонати.

Въпреки че фестивалът притегля стотици хиляди гости всяка зима, билетите идват с съответна дата и часови период, предотвратявайки чувството за претъпканост.

Фестивалът на светлините ще продължи до 21 януари 2024 година

Публикация, споделена от SORTIRAPARIS.COM (@sortiraparis.officiel)

Искате ли да опитате частно групово пътешестване? Тези компании оферират фамилни ваканции в Европа, с цел да запомните Игрите на глада и международните най-красивата въглищна мина': Защо би трябвало да посетите немския Рур

Берлин: Потопете се в празничен звуков пейзаж в Botanischer Garten Berlin

Никъде не е по този начин, както Германия, нейните емблематични пазари служат като проект за празненства из Макар че най-хубавият метод да ги изпитате е да се впуснете в градове с шоколадови бонбониери като Хайделберг, оживената столица има доста зимно въодушевление, което можете да приготвите.

Ако предпочитате да избегнете манията на Winter World и Potsdamer Platz, градската ботаническа градина предлага по-спокойна опция. Тя разкри своята кръгова пътека на 17 ноември с красиви светлинни съоръжения, настроени към сезонни саундтраци.

С безкрайни благоприятни условия за фотоси по маршрута, градината работи празничен фотоконкурс с пътешестване до светлинното шоу на замъка Уиндзор през 2024 година в Англия като премия.

Билети за градината се оферират до 14 януари 2024 година

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР